5 причини да изберете персонализиран пакет от Дядо Коледа до вашето дете

Имало едно време…

Може да сте чували за това. Може и да не сте. От миналата година белобрадият старец реши да започне едно магическо приключение. Ще изпраща персонални писма и сертификати лично от него на всички послушни деца…Уауу! Тези персонализирани пакети ще бъдат първи в „ту ду“ листа ви за изненада преди Коледа, но защо? Какво прави тези пакети толкова невероятни?

1. Те са изцяло персонални

Всеки един от пакетите е изцяло персонализиран за вашето дете. В историята то ще открие себе си! Може би, че обича да плува, или пък мечтае да стане космонавт, а защо не да бъде и президент! Да, историята е изцяло персонална и Дядо Коледа се обръща с име към детето. То ще бъде завладяно от магията на пакета и ще го цени за цял живот.


2. Ръчно изработени

Всеки един детайл е изработен с голяма сръчност и любов. Всяка част от магическия пакет е сглобена на ръка и направена като за принц или принцеса. Всеки един детайл внимателно е положен на точно за това място.

 

3. Високо качество материали

За всеки един продукт в пакета са използвани най-високо качество материали. Хартията е с уникален снежен ефект, сертификата е от много здрава хартия с уникален дизайн (рециклируема хартия). Използвани са изключително високо качество принтери за наситеност на цветовете и реалистичен ефект.

 

4. Уникален дизайн

Всяка една част от пакета е изработена с помощта на доказал се графичен дизайнер. Героите от историята, декорите, дизайна е уникален и неповторим. Заслужава си да бъде част от вашата Коледа.

 

5. Ще запазите магията на Коледа

Целта на всеки един пакет е да запази магията на Коледа в най-малките. Те ще се почувстват специални, а вие ще сте героите! Колкото по-дълго децата вярват в Коледната магия и Дядо Коледа, толкова повече ще вярват, че светът е едно прекрасно място, а те са ценени и обичани, дори от белобрадия старец.