Общи условия

 1. Общите условия публикувани на този интернет сайт уреждат взаимоотношенията между КЛИЕНТИ и търговска марка „Персонализиран пакет с писмо от Дядо Коледа“  за кратко наричан ДОСТАВЧИКА
 2. Предоставените продукти наричани „Персонализиран пакет с писмо от Дядо Коледа“ и Настолна игра “Коледно Селце” се осъществява единствено в уеб сайта https://www.hohoho.bg
 3. Всички КЛИЕНТИ са длъжни да се запознаят с условията на ДОСТАВЧИКА, предоставени в уеб сайта на ДОСТАВЧИКА https://www.hohoho.bg
 4. Всеки ползвател на сайта, има възможността да поръча „Персонализиран пакет с писмо от Дядо Коледа“ и Настолна игра “Коледно селце” след като се запознае с Общите условия, публикувани на уеб страницата.
 5. ДОСТАВЧИКА е лицензиран администратор на личните данни и те се обработват по стандартите на GDPR.
 6. Потребителят, който използва функциите, които са на разположение на уеб сайта, може да подава поръчки за продукти, предлагани чрез сайта. Потребителят трябва да предостави своето име, e-mail адрес и физически адрес за доставка на поръчките.
 7. Поръчки от сайта могат да се извършват на адреса на уеб сайта: https://www.hohoho.bg 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.
 8. След потвърждение на поръчката доставката се извърша до 7 работни дни. Самите пакети се изработват на ръка и всеки един от тях отнема време. Препоръчително е доставката да се извършва няколко дни преди Коледа (това е по-желание на клиента). Ние се ангажираме в срок от 7 работни дни да доставим пратката до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди.
 9. Доставките се извършват само на територията на страната. За суми над 30 лв тя е безплатна до офис на фирма Еконт или Спиди, за цялата страна. За поръчки до личен/служебен адрес – доставката е фиксирана 5 лв. Ако направите поръчка на повече от един продукт, доставката за Вас ще бъде изцяло безплатна.
 10. Всяка поръчка се потвърждава след телефонен разговор с вас, преди да започне нейното изпълнение.
 11. Поръчките са персонални, и след изработката на поръчката тя вече не може да бъде преизползвана.
 12. Ползвателите използват интерфейса на страницата на Доставчика, за да сключват договори за покупко-продажба на предлаганите от Доставчика услуги (пакети с персонализирани писма от Дядо Коледа и настолна игра).
 13. Ползвателите сключват договора за покупко-продажба с Доставчика по следната процедура:
  1. Избиране на една или повече от предлаганите стоки на „https://www.hohoho.bg ” и добавянето им към списък със стоки за покупка;
  2. Избор на стоки от списъка на стоки за покупка, за които да бъде сключен договор за покупко-продажба.
  3. Предоставяне на данни за извършване на доставката;
  4. Избор на способ и момент за плащане на цената.
  5. Потвърждение на поръчката;
 14. Всеки клиент има право в срок от 30 дни след плащането на поръчката да се откаже от нея. Това може да стане след като се изпрати в писмена форма запитване на mail@hohoho.bg . Връщането на парите ще бъде извършено до 7 работни дни, след уточняване на начина за връщане.
 15. Плащането на поръчката може да се осъществи при доставката и, или предварително по банкова сметка на търговеца.
 16. Потребителят има право да подаде жалба в писмена форма на електронна ни поща: mail@hohoho.bg
 17. Всички корпоративни графики, логики, дизайни, икони, скриптове и имена на услуги са регистрирани търговски марки на https://www.hohoho.bg. Нашите търговски марки не могат да бъдат използвани, включително като част от търговски марки и/или като част от имена на домейни във връзка с даден продукт или услуга по какъвто и да е начин, който може да предизвика объркване и не може да бъде копиран, имитиран или използван , изцяло или частично, без предварително писмено разрешение от нас.

 18. Снимките са примерни. Понеже ръчно се изработва всяка една част от пакета, е възможно да има малко разминаване с някоя от снимките и продукта, който ще получите.