Какво представлява?

Писането на писмо до Дядо Коледа е любима част от детството за милиони деца по света. Нищо не прави едно дете по-щастливо, от това да пише на белобрадия старец с желания подарък за Коледа. Но какво би станало ако той отговори? Представете си радостта на лицето му, след като отвори пакета с писмо от Дядо Коледа – адресиран специално до него! 

Всеки персонализиран пакет с писмо от Дядо Коледа разказва приключенска и забавна история от ежедневието на белобрадия старец. Създайте специалното писмо и сертификат за по-малко от 5 минути! Посочете името на детето и оставете останалото в ръцете на нашите работливи елфчета. Пакета с цялата магия ще бъде доставен в дома ви. Върху него ще има етикет с името на вашето дете. Щастието и коледната магия са гарантирани!

Рудолф1800x1200

 

Защо да избера пакет с Писмо от Дядо Коледа?

Използваме най-високо качесто материали за изработка на всички наши продукти

Изключително удобни са за поставяне в рамка или ламинираме

Те са изцяло персонални и разказват уникална история на вашето дете

Още дълго ще запазите коледния дух в най-малките, а вие ще се радвате на тяхното щастие

Всички продукти са сглобени ръчно в работилницата на Дядо Коледа

Без риск за парите ви! В срок от 30 дни може да върнете продукта, ако не ви харесва

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ ГО

Персонализирай го спрямо името и предпочитанията на твоето дете. Нашите магически и работливи елфи ще го изработят специално за него. Всичко това ще се случи в нашата коледна работилница на Северния полюс. 

НАСЛАДИ СЕ НА ДЕТСКОТО ЩАСТИЕ

Вижте как усмивката на вашето дете не пада от лицето му, а очите му стават като ябълки, след като разбере, че е получило пакет с писмо, лично от Дядо Коледа! Нека магията на Коледа остане в съзнанието му, а то се почувства специално.